Thuiszorg gehandicapten door heel Nederland

Viventes levert zorg aan mensen met een beperking. Wij zullen u begeleiden met de zorg van uw gehandicapte gezinslid, om voor het hele gezin de leefomstandigheden te vergemakkelijken.
Voor iedereen met een handicap biedt Viventes op maat gemaakt zorg. Als u kinderen heeft met een verstandelijke beperking of een lichamelijk beperking, kunnen wij u dat extra beetje hulp bieden. Voor tijdelijke hulp of voor de lange termijn, Viventes zal de juiste begeleiding geven die uw kind nodig heeft.

Viventes levert de juiste zorg en ondersteuning in heel Nederland.

Thuiszorg

Wij vinden het belangrijk om mensen met een beperking  een prettige en comfortabele omgeving te bieden en te zorgen dat zij zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.

In veel gevallen is thuis wonen lastig en soms onmogelijk zonder extra hulp. Viventes biedt deze extra hulp aan. Samen met u gaan we in gesprek om de situatie te bekijken en hier de juiste oplossing voor te bedenken.

 

Met Viventes krijg je:

  • Tijd voor elkaar
  • Tijd voor jezelf
  • Een prettige omgeving voor ieder gezinslid
  • Hulp bij het oplossen van probleemsituaties
  • Meer begrip voor elkaar


Thuiszorg voor gehandicapten als ondersteuning

Met de thuiszorg van Viventes zorgen wij ervoor dat uw gezinslid de persoonlijke aandacht krijgt die het nodig heeft. Dat in samenwerking met uw omgeving, familie en buren de juiste aandacht gegeven wordt. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat ook de overige gezinsleden, bijvoorbeeld broertjes en/of zusjes, genoeg aandacht krijgen. Viventes wilt ervoor zorgen dat de woon- en leefomgeving voor het gehele gezin prettig is.
U houdt de regie in handen en samen maken wij het leven gemakkelijker.

Woonachtig in de omgeving van Almere en Zwolle? Bekijk hier gehandicaptenzorg voor Almere en Zwolle.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan CONTACT met ons op.